S.C. COLORTEX MATIC SRL
      
 
DISTRIBUIM MATERIALE DE CONSTRUCTII
 

 

1.VOPSEA LAVABILA ANTIBACTERIANA PENTRU INTERIOR

Este o vopsea de calitate superioara pe baza de dispersie apoasa acrilica, care se aplica usor, obtinându-se în final o pelicula foarte alba, cu putere mare de acoperire, mata, lavabila, care permite respiratia suportului si asigura protectie antibacteriana de lunga durata prin înhibarea microorganismelor.Se comercializeaza în varianta vopsea alba sau într-un numar nelimitat de nuante.Vopseaua este utilizata pentru acoperirea suprafetelor interioare din tapet de hârtie, tapet din fibra de sticla, glet, beton, placi de gips carton, tencuieli decorative, precum si pentru renovarea suprafetelor vopsite anterior. Este recomandata pentru protectia antibacteriana de lunga durata a suprafetelor în institutiile de sanatate si tratament (rezerve, camere chirurgicale), încaperi publice (farmacii, case de batrâni, gradinite, sali de cursuri), încaperi de productie si comercializare a produselor alimentare, spatiilor de locuit (dormitoare, bai, bucatarii).Rata de aplicare de cca. 8 m²/1 litru.Grad de luciu: mat.Consum specific mediu: cca. 120 ml/m²/ strat.Numar de straturi recomandate: 2.Ambalare: galeti de plastic de 2,5; 8,5 si 15 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

2.VOPSEA LAVABILA PENTRU INTERIOR

Este o vopsea de calitate superioara, ecologica (cu con?inut redus de emisii), care se aplica usor, se obtine în final o pelicula foarte alba, cu putere mare de acoperire, mata, lavabila, care permite respiratia suportului.Se comercializeaza în varianta vopsea alba sau într-un numar nelimitat de nuante.Vopseaua este utilizata pentru acoperirea suprafetelor interioare din tapet de hârtie, tapet din fibra de sticla, glet, beton, placi de gips carton, placi din calcar, ?igle, tencuieli decorative, precum si pentru renovarea suprafetelor vopsite anterior.Rata de acoperire de cca. 8 m²/1litru.Grad de luciu: mat.Consum specific mediu: cca. 120 ml/m²/ strat.Numar de straturi recomandate: 2.Ambalare: galeti de plastic de 0,75; 2,5; 4; 8,5 si 15 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei, în ambalajul original, închis etans.

 

3.VOPSEA LAVABILA PROFESIONALA PENTRU INTERIOR

Este o vopsea profesionala de calitate superioara pe baza de dispersie apoasa acrilica,fara miros,ecologica (fara compusi organici volatili), care se aplica usor, obtinându-se în final o pelicula alba, stralucitoare, cu putere mare de acoperire, mata, lavabila, care permite respiratia suportului. Totodata, are rezistenta deosebita la mudarire si uzura. Continutul foarte redus de compusi organici volatili prezinta avantajul ca nu emana miros în încapere dupa uscarea peliculei spre deosebire de produsele uzuale.Se comercializeaza în varianta vopsea alba sau într-un numar nelimitat de nuante .Vopsea este recomandata pentru acoperirea suprafetelor interioare noi (gips carton, glet de ciment, ipsos, beton), precum si pentru renovarea suprafetelor tapetate sau acoperite anterior cu vopsele pe baza de dispersii apoase. Nu se aplica peste vopselele pe baza de solvent sau zugraveli de var sau huma.Rata de aplicare de cca. 8 m²/1 litruGrad de luciu: mat.Consum specific mediu: cca. 120 ml/m²/ strat.Numar de straturi recomandate: 1-2.Ambalare: galeti de plastic de 2,5; 8,5 si 15 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

4.VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU INTERIOR CU APLICARE ÎNTR-UN SINGUR STRAT

PREZENTARE SI PERFORMANTE: ROVIS PREMIUM STANDARD este o vopsea de calitate superioara pe baza de dispersie apoasa acrilica, ecologica (fara compusi organici volatili), care se aplica usor, obtinându-se în final o pelicula alba, stralucitoare, cu putere mare de acoperire, mata, lavabila, care permite respiratia suportului.Se comercializeaza în varianta vopsea alba sau într-un numar nelimitat de nuante.Vopsea utilizata pentru acoperirea suprafetelor interioare din tapet de hârtie, tapet din fibra de sticla, glet, beton, placi de gips carton, placi din calcar, tigle, tencuieli decorative, precum si pentru renovarea suprafetelor vopsite anterior.Rata de aplicare de cca. 8 m²/1 litru.Grad de luciu: mat.Consum specific mediu: cca. 120 ml/m²/ strat.Numar de straturi recomandate: 1-2.Ambalare: galeti de plastic de 15 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

    

5. VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU INTERIOR FARA REFLEXIA LUMINII

Vopsea de calitate superioara pe baza de dispersie apoasa acrilica, ecologica (fara compusi organici volatili) care se aplica usor, obtinându-se în final o pelicula alba, cu putere mare de acoperire, ultramata, lavabila, care permite respiratia suportului.Vopsele ultramate (fara reflexia luminii) elimina aparitia „umbrelor” pe pereti si tavane.Se comercializeaza în varianta vopsea alba sau într-un numar nelimitat de nuante.Este o vopsea recomandata pentru acoperirea suprafetelor interioare din tapet de hârtie, tapet din fibra de sticla, glet, beton, placi de gips carton, placi din calcar, tigle si tencuieli decorative, precum si pentru renovarea suprafetelor vopsite anterior.Rata de aplicare de cca. 8 m²/1 litru.Grad de luciu: ultramat.Consum specific mediu: 120 ml/m²/ strat.Numar de straturi recomandat: 2.Ambalare: galeti de plastic de 15 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

           
6.VOPSEA / TENCUIALA DECORATIVA STRUCTURATA ACRILICA

Vopsea/tencuiala pe baza de dispersie apoasa acrilica, bioxid de titan, granule minerale, umpluturi, aditivi ce formeaza finisari structurate, dure, cu aspect mat, aderenta deosebita la suport, permeabila la vaporii de apa dar impermeabila la apa în stare lichida, rezistenta la zgâriere, socuri mecanice si intemperii.Se comercializeaza în varianta vopsea/tencuiala alba sau într-un numar nelimitat de nuante.Vopsea/tencuiala decorativa structurata recomandata pentru finisaje exterioare si interioare ale suprafetelor pe baza minerala cum ar fi: tencuieli de ciment, var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de ghips carton, si pe acoperiri vechi rezistente la frecare si uzura.Consum specific mediu: cca. 0,8-1,8 kg/m².Numar de straturi recomandate: 1.Ambalare: galeti de plastic de 25 si 30 kg.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

7.LAC PENTRU PIATRA


Este un produs pe baza de dispersie acrilica, solventi si aditivi, care se aplica usor, utilizat pentru protectia si decorarea suprafetelor din piatra sau caramizi decorative expuse la interior si exterior, obtinându-se în final o pelicula transparenta, cu aspect placut, cu aderenta ridicata, rezistenta la uzura, intemperii si radiatiile ultraviolete.Produsul poate fi utilizat si pentru protectia suprafetelor de lemn si metal.Se utilizeaza pentru finisarea si decorarea suprafetelor verticale ale fatadelor din piatra naturala sau artificiala, pietre poroase, caramizi decorative, etc.Consum specific mediu: cca. 100 - 120 ml/m²/ strat (în functie de metoda de aplicare si tipul suprafetei).Numar de straturi recomandate: 1-2 in functie de porozitatea suprafetei.Ambalare: recipiente metalice de 0,75 si 4 litri.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei, în ambalajul original, închis etans.

 

8.ROVIS EMAIL ALCHIDIC SUPERLUCIOS

Este un produs de calitate superioara pe baza de rasini alchidice, sicativi, pigmenti, aditivi si solventi organici. Prezinta o buna capacitate de etalare si acoperire, aderenta excelenta la suport, rezistenta foarte buna la intemperii si la uzura.Se comercializeaza într-o gama variata de culori: alb, crem, gri, rosu, galben, albastru, bleu, ocru, grena, maro roscat, maro deschis, brun, verde primavara, verde iarba si negru.Se utilizeaza atât ca strat final pentru protectia structurilor metalice, exploatate în conditii neagresive sau slab agresive, cât si pentru decorarea si protectia suprafetelor din lemn si zidarie, expuse la interior si exterior.Acoperire: 10 – 14 m² /l/strat (în functie de metoda de aplicare si tipul suprafetei).Ambalare: cutii metalice de 0,75; 4 si 20 litri.Numar de straturi recomandate: 2.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

9.EMAIL ACRILO-URETANIC
EMAIL SEMILUCIOS PE BAZA DE APA PENTRU LEMN SI ZIDARIE

Este un produs de calitate superioara pe baza de dispersie apoasa acrilica, emulsie poliuretanica, pigmenti, aditivi, ecologic (continut redus de emisii) si care se aplica usor, utilizat pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare, obtinându-se în final o pelicula aderenta, semilucioasa, cu excelenta putere de acoperire, rezistenta uzura, intemperii, radiatiile UV si stabilitate îndelungata a culorilor.Se comercializeaza într-o gama variata de culori: alb sau nuante din cartela RAL.Este recomandat pentru finisarea si protectia suprafetelor expuse la exterior si interior din lemn (usi, rame de usi si ferestre, obloane, mobilier de gradina si alte elemente), din zidarie, beton, fibro-beton, gips-carton, PVC.Produsul poate fi utilizat în spatiile locuite (publice, hoteluri, scoli, spitale, birouri) deoarece la aplicare nu are mirosul specific de "diluant".Acoperire: 10 – 12 m² /l/strat (în functie de metoda de aplicare si tipul suprafetei).Numar de straturi recomandate: 1-2.Ambalare: cutii metalice de 0,75; 3,75 si 10 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

      
10.VOPSEA CU EFECT "LOVITURA DE CIOCAN"

Vopseaua cu efect "lovitura de ciocan" 3 in 1, este un produs cu trei proprietati: grund anticoroziv, vopsea cu efect decorativ si aspect modelat "Lovitura de ciocan".Se comercializeaza în culorile: gri-argintiu, maro roscat si negru.Se foloseste la protectia si decorarea suprafetelor metalice supraterane exploatate în conditii neagresive sau fi utilizat cuslab agresive, situate la interior (în special mobilier) si exterior (usi, acoperisuri, garduri, scari, mobilier de gradina, dispozitive electrice, etc.).Acoperire: 8 m² /l/strat (în functie de tipul suprafetei).Numar de straturi recomandate: 2.Ambalare: cutii metalice de: 0,75; 4 si 20 litri.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

11.EMAIL ALCHIDIC MAT

Este un produs de calitate superioara pe baza de rasini alchidice, sicativi, pigmenti, aditivi si solventi organici. Prezinta o buna capacitate de etalare si acoperire, aderenta excelenta la suport, rezistenta foarte buna la intemperii si uzura.Culori: Alb si Negru.Se utilizeaza atât ca strat final pentru protectia structurilor metalice, exploatate în conditii neagresive sau slab agresive, cât si pentru decorarea si protectia suprafetelor din lemn si zidarie, expuse la interior si exterior.Acoperire: 10 m² /l/strat (în functie de metoda de aplicare si tipul suprafetei).Ambalare: cutii metalice de 0,75 litri.Numar de straturi recomandate: 2.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei în ambalajul original, închis etans.

 

12.COLORANT VOPSEA

Este o pastă omogenă concentrată pe bază de dispersie apoasă de rășină sintetică, pigmenți organici și anorganici, aditivi, special concepută pentru colorarea și nuanțarea vopselelor și tencuielilor acrilice, obținându-se în final culori luminoase, rezistente la radiațiile solare și intemperii. Produsul este ușor dispersabil, stabil la depozitare, nu separă și nu formează sedimente.Se comercializează într-o gamă variată de culori: galben, portocaliu, roșu, lila, albastru, verde, ocru, cafeniu, cărămiziu și negru.Utilizat la colorarea și nuanțarea vopselelor lavabile și a tencuielilor decorative albe, utilizate pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare ale pereților și tavanelor din beton, zidărie, tencuială, gips, gips-carton ale construcțiilor, noi sau renovate.Se pot colora si alte produse diluabile cu apa cum ar fi emailuri, lacuri, chituri etc.Dozarea se face in functie de nuanta dorita.Ambalare: recipiente din material plastic, închise etanş, ce contin 250 ml.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.


13.AMORSĂ PERETI SPECIALĂ PENTRU SUBSTRATURI FOARTE ABSORBANTE

AMORSA PENTRU PEREŢI este o amorsă specială pe bază de dispersie apoasă de rășină sintetică și aditivi, ecologică (fără compuşi organici volatili) şi care se aplică uşor. Acest produs poate fi utilizat la tratarea suprafeţelor pereţilor interiori şi exteriori în vederea reducerii drastice şi egalizării absorbţiei precum şi pentru întărirea zonelor sfărâmicioase, înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor. Datorită formulei speciale nu reduce permeabilitatea la vapori a suportului, permiţând acestuia să respire.Este recomandat pentru pregătirea substraturilor foarte absorbante (de exemplu gleturile şi chiturile pe bază de ipsos, plăcile de gips-carton, plăcile pe bază de gips), înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor decorative pe bază de dispersii apoase de polimeri.Consum specific mediu: 30 - 40 ml/m² produs concentrat (120-160 ml/m² produs diluat) în funcţie de absorbţia suportului.Ambalare: bidoane de plastic de 1, 2, 4 şi 10 litriTermen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

14.AMORSĂ SPECIALĂ PENTRU SUBSTRATURI MINERALE

Este o amorsă specială pe bază de hidrosol acrilic și aditivi, ecologică (fără compuşi organici volatili), cu mare putere de pătrundere în suporturile minerale şi care se aplică uşor. Acest produs poate fi utilizat la tratarea suprafeţelor pereţilor interiori şi exteriori în vederea reducerii drastice şi egalizării absorbţiei precum şi pentru întărirea zonelor sfărâmicioase, înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor. Datorită formulei speciale are acțiune de hidrofobizare dar care nu reduce permeabilitatea la vapori a suportului, permiţând acestuia să respire.Este recomandat pentru pregătirea substraturilor foarte absorbante precum și a suprafețelor de zidărie, beton, înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor decorative pe bază de dispersii apoase de polimeri.Consum specific mediu: cca. 80 – 100 ml/m² .Ambalare: bidoane de plastic de 4 şi 10 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

15.AMORSĂ SILICATICA SPECIALĂ PENTRU SUBSTRATURI FOARTE ABSORBANTE

DILUANT PENTRU VOPSELE/TENCUIELI SILICATICE

Este o amorsă specială pe bază de silicat de potasiu, dispersie apoasă acrilică și aditivi, ecologică (fără compuşi organici volatili) şi care se aplică uşor. Acest produs poate fi utilizat la tratarea suprafeţelor pereţilor interiori şi exteriori în vederea reducerii drastice şi egalizării absorbţiei precum şi pentru întărirea zonelor sfărâmicioase, înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor silicatice. Datorită formulei speciale nu reduce permeabilitatea la vapori a suportului, permiţând acestuia să respire.Este recomandat pentru pregătirea substraturilor minerale înaintea aplicării vopselelor sau tencuielilor silicatice sau diluarea produselor de acoperire silicatice, vopsele sau tencuieli.Consum specific mediu: 100 - 200 ml/m² produs concentrat în funcţie de absorbţia suportuluiAmbalare: bidoane de plastic de 1 şi 4 litri.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.


16.GRUND STRUCTURAT PENTRU TENCUIELI DECORATIVE

Este un grund de calitate superioară pe bază de dispersie apoasă acrilică, bioxid de titan, nisip fin de cuarț, umpluturi, aditivi, ecologic (fără compuşi organici volatili) și care se aplică uşor. Acest produs poate fi utilizat la tratarea suprafeţelor pereţilor interiori şi exteriori în vederea reducerii drastice şi egalizării absorbţiei precum şi pentru creșterea aderenței la suport a vopselelor sau tencuielilor. Se obţine în final o peliculă albă, mată, texturată, permeabilă la vaporii de apă, impermeabilă la apă, rezistentă la zgâriere, şocuri mecanice şi intemperii.Este un produs recomandat ca strat intermediar de fond şi aderenţă pentru pregătirea suprafeţelor de bază minerale: tencuieli uzuale de ciment, var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips-carton noi sau vechi, rezistente la frecare şi uzură, înaintea aplicării tencuielilor decorative.Consum specific mediu: 150-250 ml/m²/1 strat în funcţie de absorbţia suportuluiAmbalare: bidoane de plastic de de 3; 7,5 şi 15 litri Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

17.GRUND PENTRU VOPSELE COLORATE DE INTERIOR

Este o vopsea/grund de calitate superioară pe bază de dispersie apoasă acrilică, bioxid de titan, umpluturi, aditivi, ecologică (fără compuşi organici volatili), care se aplică uşor, obţinându-se în final o peliculă albă, cu aderență deosebită la suport, putere mare de acoperire, mată, care permite respiraţia suportului.Acest produs este recomandat ca grund de egalizare eliminând diferenţele între rosturile chituite şi restul plăcii de gips-carton sau diferenţele între suprafeţele reparate şi cele care nu necesită reparaţie. Totodată, egalizează absorbţia suportului, gradul de luciu al vopselelor colorate și întărește zonele sfărâmicioase.Se comercializează în varianta vopsea/grund de culoare albă sau în nuanță asemănătoare stratului de vopsea decorativă, într-un număr nelimitat de nuanțe.Este recomandat pentru acoperirea suprafețelor interioare noi (gips carton, glet de ciment, ipsos, beton) precum și pentru renovarea suprafeţelor tapetate sau acoperite anterior cu vopsele pe bază de dispersii apoase. Produsul se aplică înaintea vopselelor decorative albe sau colorate pe bază de dispersie apoasă, silicatice sau a vopselelor latex.Consum specific mediu: 150 ml/m²/1 strat în funcţie de absorbţia suportuluiAmbalare: găleți de plastic de 3 și 15 litriTermen de valabilitate: 18 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

18.DILUANT UNIVERSAL PENTRU PRODUSE ALCHIDICE

Este un diluant pe bază de amestec omogen de hidrocarburi alifatice, cu o compatibilitate excelentă cu produsele pe bază de răşini alchidice grase şi alchidice modificate. Produsul menţine luciul vopselei pe care o diluează și asigură uscarea optimă a peliculei de vopsea.Este recomandat pentru diluarea lacurilor, emailurilor, vopselelor si grundurilor alchidice pentru a aduce produsele la vâscozitatea de aplicare, pentru degresarea suprafeţelor înainte de vopsire şi pentru curăţarea echipamentelor de aplicare a vopselurilor, emailurilor. Ambalare: ambalaje metalice de 0,85 litri.Termen de valabilitate: 36 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

19.GRUND INCOLOR PENTRU LEMN

Este un produs de calitate superioară pe bază de dispersie apoasă acrilică, biocizi, aditivi, ecologic (conținut redus de emisii), care se aplică uşor, utilizat pentru protecţia suprafețelor din lemn expuse la exterior şi interior, obţinându-se în final o peliculă cu excelentă aderenţă între suport şi emailul de finisare și rezistenţă foarte buna la apă şi umezeală.Produsul are o capacitate foarte bună de penetrare a suportului din lemn, împiedică pătrunderea umezelii şi previne dezvoltarea dăunătorilor și asigură o protecţie îndelungată a suprafeţelor.Se foloseşte la grunduirea suprafeţelor expuse la exterior şi interior pentru protecţia împotriva umezelii şi dăunătorilor ce pot ataca lemnul.Acoperire: 10 - 12 m²/l/1strat.Ambalare: cutii metalice de 0,75 litri.Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

20.CHIT CUȚIT

Este un produs de calitate superioară pe bază de dispersie apoasă acrilică, extenderi, plastifianți, aditivi și conservanți, ecologic (fără compuşi organici volatili) şi care se aplică uşor, prezintă aderență foarte bună la suportul pregătit corespunzător, gata preparat, cu uscare rapidă obținându-se în final o peliculă care nu fisurează. Se comercializează în varianta chit de culoare albă sau poate fi nuanțat în culoarea suportului.Este recomandat pentru repararea și uniformizarea suprafeţelor din lemn, zidarie și gips-carton.Consum specific mediu: cca. 200g/m² (în funcție de tipul remedierii).Număr de straturi recomandate: 1.Ambalare: recipiente de plastic ce conțin 500 grame material.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.


21.ADEZIV PENTRU LEMN TIP ARACET

Este un produs de calitate superioară pe bază de poliacetat de vinil în dispersie apoasă, plastifianţi, materiale de umplutura şi aditivi, ecologic (fără compuşi organici volatili) şi care se aplică uşor, prezintă aderență foarte bună la suportul pregătit corespunzător, capacitate de umectare foarte bună, gata preparat, cu uscare rapidă obținându-se în final asamblări foarte rezistente la tracțiune și uzură.Este recomandat pentru lipirea lemnului, hârtiei, textilelor, ceramicii. Consum specific mediu: cca. 0,15 litri/1 m² (în funcție de tipul suprafeței).Număr de straturi recomandate: 1.Ambalare: recipiente de plastic ce conțin 0,500; 0,800 și 4 kg material.Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.


22ADEZIV CONSTRUCTII TIP ARACET

Este un produs de calitate superioară pe bază de poliacetat de vinil în dispersie apoasă, plastifianţi, materiale de umplutura şi aditivi, ecologic (fără compuşi organici volatili) cu capacitate de lipire foarte bună, compatibil cu huma, var, mortar, adezivi minerali, vopselele în dispersie apoasă. Adăugat în compoziția materialele de construcție mărește rezistența la medii umede și intemperii a betoanelor, mortarelor și zugravelilor, îmbunătațește priza și aderența la suport, mărește rezistența la tracțiune și uzură a mortarelor si betoanelor.

Este recomandat ca adaos la prepararea materialelor de construcții pentru creșterea performanțelor acestora:

- în adezivii de lipire ai gresiei, faianței, marmurei pentru creșterea aderenței la suport;

- în materialele de zugravit diverse (var, humă, etc.) pentru îmbunătațirea rezistenței la uzură.

Consum mediu: 9-10%, raportat la masa totala de material

Ambalare: recipiente de plastic ce conțin 0,500; 1 și 4 kg material

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original, închis etanș.

 

23.GLET UNIVERSAL


Este un produs de calitate superioară pe bază de dispersie apoasă sintetică, talc, mică, materiale de umplutură, aditivi, ecologic (fără compuşi organici volatili). Se aplică foarte uşor datorită consistenței cremoase, prezintă aderență foarte bună la suportul pregătit corespunzător, gata preparat de utilizare, are uscare rapidă și se obține în final o peliculă albă, fină, care nu fisurează.Este indicat pentru aplicarea multistrat, are contracție foarte redusă, se poate aplica în straturi de până la 4 mm, fără să fisureze.Datorită lucrabilității excelente poate fi folosit ca glet fin, obținându-se o suprafață netedă, mată, ușor de șlefuit, perfectă pentru zugrăvire. Nu prezintă urme după uscare, are absorbție redusă și nu necesită amorsare înaintea vopsirii. Se comercializează în varianta glet de culoare albă și poate fi colorat într-un număr nelimitat de nuanțe.Nu conține var sau ciment și astfel este prelungită durata de viață a vopselelor și culorilor.Este un produs dedicat profesioniștilor, se poate aplica manual sau mecanizat și are eficacitate maximă pentru finisarea rapidă a suprafeţelor din gips-carton și uniformizarea îmbinărilor.

^SUS