S.C. COLORTEX MATIC SRL
      
 
DISTRIBUIM MATERIALE DE CONSTRUCTII
 

 

 

Grund epoxidic fara solvent


Descriere:

Produs bicomponent pe baza de rasini epoxidice. Nu contine solventi facand parte din categoria produselor ecologice. Dupa intarire formeaza o pelicula dura rezistenta la medii chimice, apa spalari cu detergenti sau solventi. Adera bine pe suprafete din beton, lemn, produse derivate din lemn, otel-carbon, aluminiu, zinc, gips-carton, polistiren expandat, tencuiala, poliuretan expandat.
Grundul epoxidic fara solvent, G-300P se utilizeaza in special ca grund de imbibare (amorsa, primer)a suprafetelor din beton pentru inchiderea porilor si rigidizarea suprafetei. Se utilizeaza in sistem cu pardoselile epoxidice, pardoselile poliuretanice autonivelante sau antiderapante.

Caracteristici:

Uscare la rece 24 ore la 10-35 grd. C si umiditae relativa de 50-60%
Consum 0.2-0.4 kg/mp

 

Pardoseala epoxidică


Descriere:

Pardoselile epoxidice sunt suprafețe continue, fără rosturi sau îmbinări, realizate pe bază de rășini epoxidice, adică materiale polimerice în stare lichidă, care se solidifică în urma unei reacții chimice de polimerizare.

Acest tip de pardoseală se bazează pe o combinație de rășini și întăritori. Atunci când se amestecă, rășina și întăritorul reacționează chimic pentru a forma un material plastic rigid. Materialul final este puternic, durabil, rezistent și aderă foarte bine la mai multe straturi de bază (fie că vorbim despre beton, mozaic, granit etc.). Pardoselile epoxidice conferă o protecție deosebită, ceea ce le recomandă pentru zone cu trafic intens, cum ar fi mediile industriale, parcări, aeroporturi, facilități sportive, restaurante, mall-uri, hypermarketuri ș.a.

^SUS