S.C. COLORTEX MATIC SRL
      
 
DISTRIBUIM MATERIALE DE CONSTRUCTII
 

 

 

RIGIPS

STANDARD

Placa cu muchie PRO (SR EN 520 + A1:2010) cu miez din ipsos alb si invelis din carton rezistent, gri, greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1,d0). Ideala pentru a construi suprafate drepte, estetice - pereti si plafoane la interiorul incaperii (placari sau constructii pe structura independenta).

REZISTENTA LA UMIDITATE

Placa din gips-carton (SR EN 520 + A1:2010) cu miez din ipsos alb special tratat si invelis din carton rezistent, verde, greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1,d0), muchie PRO. Pentru zona dusurilor sau alte zone cu umiditatea relativă a aerului ridicată, până la 90% pe perioade scurte. Pentru pereti de bai sau bucatarii, expusi la abur, avand grad redus al nivelului de absorbtie totala a apei: sub 10%. Sunt un bun suport pentru placari cu faianta si gresie.

IZOLARE FONICA

Placa din gips-carton (SR EN 520 + A1:2010) cu miez din ipsos alb cu densitate sporita si invelis din carton rezistent, albastru, greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1,d0), muchie PRO. Pentru pereti despartitori ce ofera izolare acustica imbunatatita intre incaperi sau pentru plafoane.

PURIFICAREA AERULUI

Pe langa avantajele unei placi din gips-carton simple de tip A, aceasta placa are o contributie activa la imbunatatirea calitatii aerului din interior: miezul aditivat capteaza, retine si descompune formaldehida (substantă nociva, parte din Compusii Organici Volatili, COV) din aerul interior.

REZISTENTA LA FOC

Placa din gips-carton (SR EN 520 + A1:2010) cu fibra de sticla inserata in miezul din ipsos alb si invelis din carton rezistent, roz, greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1,d0), muchie PRO. Pentru solutii rezistente la foc in segmentele non-rezidentiale, dar si rezidentiale (bucatarii, mansarde, camera centralei). Pentru spatii publice, in sisteme se poate ajunge si la 3 ore rezistenta la foc.

REZISTENTA LA FOC SI UMIDITATE

Cu doua muchii retrase - profil PRO. Pentru pereti, tavane si placari pentru incaperi cu umiditate ridicata si cu cerinte de protectie la foc (eg bucatarii restaurante, spitale, etc). Pentru spatii publice, in sisteme se poate ajunge si la 3 ore rezistenta la foc.

PROTECTIE LA RADIATII RAZE X

Plăci minerale cu continut de sulfat de bariu, ipsos și tocatura din fibră de sticlă, si alți aditivi speciali. Placa este identificată prin miezul colorat galben, 100% fără plumb, a fost special concepute pentru protecţia împotriva radiaţiilor, avand în compoziţia lor particule grosiere de sulfat de bariu.

RIFIX

ADEZIV RIFIX TERMO pentru montajul panourilor compuse din GIPS-CARTON cu POLISTIREN EXPANDAT

^SUS