S.C. COLORTEX MATIC SRL
      
 
DISTRIBUIM MATERIALE DE CONSTRUCTII
 

 

PRODUSE ANTICOROZIVE

 

Grund anticoroziv pe baza de apa


Este un produs inovator cu propietati anticorozive de clasa superioara. In acelasi timp, formula sa moderna pe baza de apa il face prietenos cu mediul, produsul avand un continut scazut de compusi organici volatili. Grundul pe baza de apa este un produs inovator cu propietati anticorozive de clasa superioara.

 

Grund alchidic pentru suprafetele metalice

Descriere:

Grund alchidic utilizat pentru protejarea suprafetelor metalice, exploatate la exterior sau interior, pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru intretinerea sau repararea suprafetelor care au mai fost vopsite. Beneficii rezistenta la uzura; duritate si etalare buna; rezistenta buna la intemperii; asigura aderenta ridicata stratului final.

Consum :

Produsul are un consum estimat de pana la 14mp/litru/strat.

Compozitie :

Grundul are in compozitie rasini alchidice grase, pigmenti, solventi organici, sicativi .

 

Email lucios anticoroziv 3 in 1


Descriere:

Email lucios anticoroziv 3 in 1‚Äč este un produs anticoroziv, pe baza de rasini alchidice modificate, pigmenti anticorozivi, inhibitori, aditivi speciali, pasta de aluminiu. Beneficii aspect lucios ; rezistenta foarte buna la coroziune ; proprietati mecanice foarte bune ; rezistenta buna la apa si agenti chimici ; rezistenta buna la ceata salina ; capacitate buna de pensulare,inhiba rugina prevenind dezvoltarea ei.

Consum:

Email lucios anticoroziv 3 in 1 are consumul estimat de cca. 8,0 m2 / l / strat.

 

Membrana elastomerica


Aceasta membrana lichida anticoroziva, este rezistenta la apa si poate fi aplicata atat pe suprafete curatate de rugine cat si pe suprafete noi. Pentru a obtine rezultate optime este necesar sa fie aplicata in doua straturi. Grundul anticoroziv poate fi folosit cu rezultate extraordinare si pentru suprafete din beton, datorita procentului sau de elesticitate de 200%, acopera si mici crapaturi existente in beton. Acesta membrana elastomerica impermeabila industriala, poate fi aplicata si peste alte straturi de vopsea mai veche care sunt in stare buna. Poate sa inlocuiasca cu succes alte grunduri antirugina care necesita slefuire/matuire inaintea aplicarii, astfel scutind foarte mult timp pana la finalizarea proiectului. Este demonstrat ca vopseaua are performante comparabile cu vopselurile zinc/epoxy fara a fi nevoie de curatare/slefuire/matuire a suprafetei inainte de aplicare. Se foloseste in conditii severe in mediu marin.Aplicat in doua straturi, acest produs are o durata de viata de pana la 10 ani.Se poate aplica l pe: metal, metal ruginit, metal galvanizat, lemn, plastic dur, sticla, ceramica.

 

Grundul Anticoroziv Poliuretanic

 

Descriere:

Este un preparat profesional bicomponent, cu o compozitie pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, utilizat ca strat primar pentru protejarea suprafetelor metalice, expuse mediilor corozive, atat la interior cat si la exterior.Caracteristicile prin care se remarca sunt aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la apa, intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc.

Caracteristici principale:


Aderenta ridicata la suport;
Putere mare de acoperire;
Duritate mare;
Durabilitate;
Rezistenta excelenta la uzura;
Rezistenta mare la intemperii;
Rezistenta mare la hidrocarburi;
Rezistenta mare la medii alcaline;
Rezistenta mare la agenti corozivi.

 

Grundul Epoxidic Anticoroziv

 

Descriere:

Este un compus pe baza de rasina epoxidica in solutie, pigmenti organici, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie.Acest grund epoxidic bicomponent, profesional, nu contine saruri de plumb sau crom, si este utilizat in in vederea protejarii elementelor metalice, ca strat primar, in medii de agresivitate mare, atat la interior cat si la exterior.Aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc., sunt doar cateva dintre caracteristicile acestui tip de grund anticoroziv.

Caracteristici principale:


Aderenta ridicata la suport;
Putere mare de acoperire;
Duritate mare;
Durabilitate;
Rezistenta excelenta la uzura;
Rezistenta mare la intemperii;
Rezistenta mare la hidrocarburi;
Rezistenta mare la medii alcaline;
Rezistenta mare la agenti corozivi.

 

^SUS